Spajić: Umjesto eminentnih stručnjaka, dobili tužibabe Milatovića i Đukanovića
Milojko Spajić/ - DJORDJE CMILJANIC, VLADA

Spajić: Umjesto eminentnih stručnjaka, dobili tužibabe Milatovića i Đukanovića

Predsjednik Vlade Crne Gore Milojko Spajić komentarisao je danas na društvenoj mreži „X” organizaciju „2BS foruma”, a za koji je Vlada Crne Gore izdvojila 50 hiljada eura.

– Vlada Crne Gore je ove, kao i ranijih godina, bila pokrovitelj „2BS foruma” očekujući da će Crna Gora ugostiti eminentne stručnjake iz odbrane i bezbjednosti. Nasuprot očekivanjima - dobili smo uglavnom platformu za analizu lokalnih izbora vajnih stručnjaka Đukanovića i Milatovića koji su utušili strane goste tužakanjem protiv sopstvene države – naveo je predsjednik Vlade.

– Usljed očigledno neadekvatne kontrole kvaliteta sadržaja, zabrinuti smo zbog načina trošenja novca poreskih obveznika odnosno da li je Forum postigao ciljeve i ispunio očekivanja stručne javnosti – ističe se u objavi predsjednika Vlade.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.