Voda iz Regionalnog vodovoda nije za piće
Ilustracija

Izvorište Bolje sestre zagađeno uslijed velike kiše

Voda iz Regionalnog vodovoda nije za piće

Zbog obilnih padavina došlo je do zamućenja vode sa izvorišta Bolje sestre, tako da se voda koja se distribuira iz Regionalnog vodovoda ne preporučuje za piće, obavijestili su iz barskog Vodovoda.

Iz preduzeća Vodovod i kanalizacija Bar, ističu da su korisnici koji se snabdijevanju vodom koja se distribuira iz Regionalnog vodovoda sa ovog izvorišta: Ilino, Žukotrlica, Šušanj, Bjeliši, Ahmetov brijeg, Centar grada, Polje, Donja Tomba, Ronkula, Čeluga, Lovrijenac, Donje Zaljevo, Veliki Pijesak, Dobra voda i Sveti Ivan.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.