URA: UP potvrdila Abazovićeve navode da je posebna jedinica povučena pred ubistvo, protivterorističku niko nije pominjao

URA: UP potvrdila Abazovićeve navode da je posebna jedinica povučena pred ubistvo, protivterorističku niko nije pominjao

Nekome ko zloupotrebljava instituciju Uprave policije i u ime tog organa partijski, a ne profesionalno istupa u javnost je trebalo skoro 24 sata da napiše saopštenje u kom nisu uspjeli demantovati navode Dritana Abazovića o polavčenju posebne jedinice (PJP) sa Cetinja prije ubistva 27. septembra.

Nevještim spinom i uključivanjem u priču protivterorističke jedinice (PTJ) koju Abazović uopšte nije ni pomenuo, pokušali su neopaženo potvrditi da je posebna jedinica(PJP) tog kobnog dana ipak bila na Cetinju i da je povučena po unaprijed dogovorenom rasporedu, neposredno prije ubistva - saopštili su iz Građanskog pokreta URA.

- Pitanje je bilo jasno i opet ga ponavljamo, da li je posebna jedinica(PJP) koja je bila raspoređena na Cetinju napustila grad nekih sat vremena prije ubistva? Pozivajući se na prethodno dogovorenu satnicu i raspored nama je jasno da je napustila, ali građana radi želimo konkretan i direktan odgovor - navode iz URE.

Sve osim direktnog odgovora na konkretno pitan, dodali su, smatraju suvišnim i nepotrebnim ulaženjem u političke igre koje, kako kažu, najviše štete Upravi policije i časnim, poštenim i profesionalnim službenicima koji u njoj rade.

- A mi smo se uvjerili da su oni ogromna većina - zaključuju iz URE.

Izvor:Pobjeda


 

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.