Žene skinule Marka Vukotića, Ekrem za rođendan želi Jelenu  Karleušu
Farma

Šou na farmi

Žene skinule Marka Vukotića, Ekrem za rođendan želi Jelenu Karleušu

Pomamljene dame nasrnule su na mladog manekena, pocijepale mu majicu i do detalja prepipale njegove zategnute trbušnjake i ubrzo prešle na Borisa, koga su takođe razgolitile do pojasa.

Lumperajka! Farmerima je ovog vikenda žurka najprije bila uskraćena zbog kazne, međutim Zadruga je iznenadila ukućane obiljem hrane i pića, kao i muzičkim plejerom kako bi upotpunili ugođaj veselja i malo skrenuli misli prečestih svađa i sukoba. 

Naravno, premorenim farmerima nije dugo trebalo da alkohol počne da djeluje, a prva je to osjetila skoro pridošla manekenka Marijana, koja je pila da utoli razočarenje što joj je bivši dečko Boris dao štapić za nominaciju, i ubrzo se našla napolju zbog mučnine.

Nedugo nakon toga, litre akoloha počele su da utiču i na ostale ukućanke, te su pomamljene dame kroz igranje spopale Marka Vukotića i počele da ga skidaju,cijepaju i pohotno prepipavaju, prenosi Jetset.

Očigledno željne muškog tijela, Zorica Marković, Simonida Ačević, Marijana, Mis Svetlana i Romana Panić su prvo pocijepale majicu zgodnom manekenu i zabalavile na njegove trbušnjake,a kasnije prešle i na Borisa, koga su takođe ratgolitile do pojasa.

U svom tom haosu, oglasio se i Ekrem, i to sa željom da mu produkcija za rođendan dovede Jelenu Karleušu, koja će, ukoliko dođe na imanje, tom prilikom posjetiti i svoju majku Divnu, koja je tamo od samog početka rijalitija, odnosno 49 dana.