Nisam znala da je Vlado Georgiev bio lud za mnom
Nataša Bekvalac

Natino neznanje

Nisam znala da je Vlado Georgiev bio lud za mnom

Možda je Georgiev bio lud za mnom ali ja nisam primijetila, odgovorila je Nataša i dodala da su njih dvoje danas jako dobri prijatelji.Prenosi Kolektiv

Nataša Bekvalac rekla je da nije znala da li je Vlado Georgiev bio zaljubljen u nju. 

Nataša je pričala o navodnim spekulacima da se na početku njene karijere Vlado Georgiev zaljubio u nju kada ju je vidio na jednom festivalu u Crnoj Gori. 

"Možda je Georgiev bio lud za mnom ali ja nisam primijetila", odgovorila je Nataša i dodala da su njih dvoje danas jako dobri prijatelji. 

Pjevačica je specijalni gost u emisiji "Dobro veče Srbijo" kod Jelene Bačić Alimpić, a na početku emisije, voditeljka je otkrila da je plavokosa pjevačica došla u njemu emisiju pod temperaturom. 

Zatim je dodala da ovo sada nije marketinški trik i da joj od srca čestita vjeridbu "Naravno da nije trik kada je od srca", uzvratila je Nataša. 

Inače, na početku emisije je konstatovano da se u porodici Bekvalac rađaju samo ženska djeca jer Nataša ima dvije sestre i njih tri imaju samo žensku djecu. 

Pjevačica je otkrila da je rano počela da zarađuje, od svoje sedme godine, jer je tada dobijala platu za svoje angažmane na "trećem kanalu". 

Nataša danas važi za jednu od najatrkativnijih pjevačica na našoj sceni, međutim, ona je priznala da nije bila neka djevojka za kojom se okreću drugi dok je bila u srednjoj školi i da je čak više pažnju privlačila kao klinka u vrtiću. 

Kristina Bekvalac je iskoristila priliku da traži od svoje sestre Nataše u zajam 500 eura jer prije nekoliko dana nije htjela da joj pozajmi, a pošto je sada na tv-u onda neće moći da je odbije. Nataša je rekla da joj neće pozajmiti, već da će joj dati 500 eura. 

"Nale daj mi 500 eura", zapomagala je Kristina, a Nataša je prokomentarisala da joj je sestra bahata, ali nije mogla da je odbije i da joj da ovaj novac.