Bane Đokić: Ja sam pravi dečko Jelene Jovanović!
Bane Đokić

Novi farmer

Bane Đokić: Ja sam pravi dečko Jelene Jovanović!

Bane Đokić tvrdi da je on pravi dečko Jelene Jovanović, farmerke kojoj je zagorčano učešće u rijalitiju ulaskom Aleksandra Marinkovića Japija, koji takođe tvrdi da je sa pjevačicom bio u vezi godinu dana prije nego što se upustila u romantičnu vezu na imanju sa Edinom Škorićem.Prenosi Kurir

Đokić je optužio Japija da je lažov i da on sa Jelenom nije imao nikakvu vezu sem poslovne saradnje. Naime, Japa je ušao na imanje kao dečko Jelene Jovanović, rekavši da nikada nije čuo za Baneta Đokića i da je on Indijanac. 

 Aleksandar Marković Japa, koji je ušao kao dečko Jelene Jovanović, nepristojan je, ološ i lažljivac. On je dobio je šansu da uđe na Farmu na kontu Jelene i mog imena. Blati je u javnosti, kaže da sam Indijanac. Tužiću ga za klevetu. Ko je on da tako priča o njoj - rekao je Đokić.

Bane Đokić, prema nekim pričama, trebalo bi da čak i uđe na imanje u Lisoviće.

Vidjećemo kad odem tamo i kad Jelena čuje kako Tuta Muta priča o njoj. Ja sam njen dečko i mogu da dokažem i pustim video moj i Jelenin u javnosti gdje smo intimni, ali nisam takav čovjek - rekao je Bane.

Kada je riječ o Edinu i Jeleni i njihovom odnosu na Farmi, Đokić smatra da je to samo igra.

 To je samo igra koju podržavam, ali odlično znam koga Jelena voli i šta ima između nas - rekao je Bane. 

Podsjetimo, Japa je prije ulaska na imanje u Lisoviće rekao da su njih dvoje prijatelji baš kao što su ona i Edin, ali da je počeo da sumnja u to prijateljstvo.

Nijednom me nije pomenula, a trebalo je da uđemo kao par. Malo je čudno. Bilo smo nerazdvojni godinu dana - rekao je Japa, a onda odgovorio voditeljki da on nikada nije čuo za Baneta Đokića i nazvao ga Indijancem.