Sara i Jelena počastile jedna drugu psovkama!
Sara Trajanović

"Klozetski klan" koji se udružio protiv Golubovićeve

Sara i Jelena počastile jedna drugu psovkama!

Sara Trajanović i Jelena Golubović ponovo su ušle u jedan od histeričnih sukoba, a ovog puta Sara se nije ustručavala da spomene najgore psovke kako bi uvrijedila Jelenu.

Suzana Perović je sve započela kada je preko dvorišta počela da viče na Jelenu da je njena priča "isfurana" i dosadna, misleći na Divnu. Jelena je objašnjavala kako se Divna ružno ponijela prema nekome od farmera, a onda su se umiješale i ostale žene.

Sve se dešavalo iza wc-a gdje je većina farmera pila kafu i pušila. Kaća i Boris bili su tik iza i nisu konstatovali šta se događa, ali je Sara sve čula i morala da se umiješa. Jelenu su počele da napadaju i zbog Čupe, a Sara je na kraju viknula Jeleni: "Ja bar ne moram da pokazujem pi**u, da se skidam gola, pokazujem s*se, da bih privukla pažnju". Dodala je Jeleni da manje smrdi, a rediteljka joj je odgovorila: "Imaš 22 godine... I ti prdiš i smrdiš".

Ovako se svađa završila, jer je Jelena Golubović otiša u kuću, a izgleda da zaista postoji "klozetski klan" koji se udružio protiv Golubovićeve i koji čine Divna Karleuša, Sara i Suzana, a povremeno i Ceca.