Ekrem: Kre*nuo bih Mis Svetlanu! Kaća: Znam svih sedam padeža!
Ekrem Jevrić

Pogledajte (video)

Ekrem: Kre*nuo bih Mis Svetlanu! Kaća: Znam svih sedam padeža!

Farmeri su odgovarali na pitanja gledalaca i Simonida je izjavila da se Vajs i Ivan "lože" na nju, a Divna je Jelenu Golubović nazvala još jednom krmačom koja je postala popularna na račun njene ćerke Jelene.

Tokom sinoćne “Igre istine” u kojoj su farmeri odgovarali na pitanja gledalaca, moglo je svašta da se čuje − Jelena Jovanović je ponovila da voli Edina, Marko bi volio da ima seks sa Romanom, Kaća se pohvalila da je lijepa i pametna a Ekrem je ponovo briljirao sa riječju neophodno, koju je ovoga puta preveo kao: ono što ti ne odgovara!

Kao i obično, svako se držao svoje priče, najveća svađalica Jelena Golubović je priznala da je oguglala na napade ostalih učesnika, Simonida je ubeđena da se Vajs i Ivan “lože” na nju, a Japa je rekao da mu nije bila namjera da izblamira Jelenu Jovanović

Ekrem je prvo izjavio da mu se ne sviđa Mis Svetlana, a zatim se predomislio i dodao da bi rado imao seks sa njom, ali ne na “Farmi”. Ivan je ponovio da je zaljubljen u Saru, a Divna je zaključila da je Jelena Golubović još jedna od krmača koje su dobile popularnost preko njene ćerke Jelene. Kaća je demantovala da je rekla da je najbolja riba u Srbiji, ali je napomenula da je lijepa i pametna, što je dokazala time što je uspješno nabrojala sve padeže, doduše, nije baš pogodila pravi redosled.