Mića Zorici: Ja sam Putin, a ti kaca kupusa
Lepi Mića

Zorica Marković "teško pliva" poslednjih dana

Mića Zorici: Ja sam Putin, a ti kaca kupusa

Zorica Marković "teško pliva" poslednih dana na imanju u Lisovićima jer se svađa sa svima. Obračunala se sa Lepim Mićom i Vajsom

Haos na "Farmi"! Zorica Marković "teško pliva" poslednih dana na imanju u Lisovićima jer se svađa sa svima, ali sada je Lepi Mića odlučio da je počasti uvredama.

Tokom Igre istine folk u noći između srijede i četvrtka, pjevačica Zorica Marković i njen kolega Lepi Mića, su se posvađali po ko zna koji put. Dok je pjevač uputio Zorici par sočnih komentara, ali Zorica je otvoreno prijetila.

- Gotov si Mićo - siktala je Zorica.

- Mišušu mali, kraj si! Pogledaj se na šta ličiš, kaco kupusa! Skini se, pa da vidimo kakvo tijelo imaš! Ja sam za tebe kralj. Mene ovdje svi zovu Vladimir Putin jer podsjećam na njega, a ti - galamio je Mića. - Svako jutro kad se skinem, kada pokažem svoje nago tijelo, zovu me Putin! A tebe zovu bačva.

Zorica je Mićinu opasku prećutala, što uglavnom ne čini. Inače, sa njom se verbalno obračunao i Vajs.

- Kako te nije sramota - pitao je Vajs Zoricu. - Prvo si sa Tutom ogovarala Edina iza WC-a i spominjala si da Edin ima taktiku, da je smrad i da koristi mladu ženu, odnosno Jelenu Jovanović za marketing, a da ga dvoje njegove djece gleda na ekranima kod kuće.

(Izvor:Večernje novosti)