Ana strahuje sbog intimnih fotki sa Ivanom
Ana Ivanović

Šok se proširio na cijelu familiju

Ana strahuje sbog intimnih fotki sa Ivanom

Od romanse godine do ljubavnog kraha decenije za samo 48 sati! Srpska teniserka Ana Ivanović raskinula je svega nekoliko mjeseci dugu vezu sa Ivanom Paunićem jer srpski košarkaš nije krio njihovu ljubav od medija. Ovo, međutim, nije kraj sapunice, već samo početak, s obzirom na to da košarkaš španske Fuenlabrade navodno posjeduje intimne fotografije nekada prve teniserke svijeta.

Ivanovićeva je u strahu jer bi sporne fotke mogle dospjeti u javnost, što bi urušilo ugled najljepše teniserke svijeta i imalo nesagledive posljedice po njenu dalju karijeru, ali i brojne sponzorske ugovore. 

- Ana je vrlo brzo otvorila oči što se tiče Ivana jer je on drugovima po Beogradu pokazivao zajedničke slike sa Anom i Stanijom, svojom nekadašnjom djevojkom. U tom društvu našao se i prijatelj srpske teniserke, koji joj je sve prenio. Razumljivo, Ana se odmah uplašila da bi i njihovi intimni snimci jednako lako mogli ugledati svjetlost dana - rekao je za „Alo!“ izvor blizak porodici Ivanović. 

Ana je bila u stanju velikog šoka, koji se sada pretvorio u strah. Ista je situacija i sa porodicom, koja veoma teško podnosi sve što je vezano za Ivana i Anu. Čak se zamjera i njenim najbližim prijateljima što su joj dozvolili da se uopšte upusti u romansu sa srpskim košarkašem koji je u prošlosti povezivan sa starletama.

Inače, Ivan Paunić je odmah po prekidu veze obrisao sa svog Tviter naloga sve poruke podrške i ljubavi upućene Ivanovićevoj tokom nedavno održanog WTA turnira u austrijskom Lincu. Pored toga, Ivan je u saopštenju za javnost za prekid veze okrivio medije, iako je on bio taj koji se javno pohvalio romansom sa lijepom teniserkom.

- Jedna veza je uništena. Ana i ja više nismo zajedno, a sve zbog medija - konstatovao je Paunić, koji je već danima neaktivan na društvenim mrežama.