Slavni radili poslove od kojih bi se mnogi stidjeli
Megan Fox

Šta to bješe luksuz?

Slavni radili poslove od kojih bi se mnogi stidjeli

Paf Didi danas je najbogatiji reper na svijetu, a nekada je čistio toalete u meksičkoj restoranu, dok je njegov prijatelj Džej Zi dilovao drogu, a zanosna Megan Foks reklamirala kafić maskirana u bananu.

Sada mašu fotoreporterima sa širokim osmijehom u elegantnom i skupocjenom stajlingu i troše milione na raskošne vile, a nekada su radili poslove, od kojih bi se mnogi postidjeli. 

Televizija Foks njuz zabavila se "čeprkajući" po prošlosti pojedinih slavnih ličnosti i tako otkrila da je Džej Zi (Jay - Z) dilovao drogu, a kralj tolk šoua Dejvid Leterman radio kao prezenter vremenske prognoze.

Prije nego što je postao doktor zavodnik u seriji "Uvod u anatomiju", Patrik Dempsi je učestvovao na takmičenjima u žongliranju. Reper Paf Dedi je čistio toalete u jednom meksičkom restoranu, a sličan posao obavljao je i Hju Grant, ali u poslovnici IBM-a u Londonu. 

Gven Stefani (Gwen Stefani) se, takođe, bavila "poslovima higijene" - ribala je podove u restoranu brze hrane.  

Za istog poslodavca, ali na drugim zaduženjima, radili su i Madona, Nik Kenon, Dženifer Hadson i Megan Foks koja je maskirana u bananu reklamirala jedan kafić

Džoni Dep (Johnny Depp) je prodavao hemijske putem telefona, a Bijonse (Beyonce) je metlom skupljala kosu u maminom frizerskom salonu.

A kada je riječ o frizeraju, vlastiti salon imao je Deni Devito, a s češljem i makazama vešto je baratao i Džon Korbet, zvijezda filma "Moja mrsna, pravoslavna svadba". 

Džordž Kluni (George Clooney) je prodavao polise osiguranja, a Bil Marej vruće kestenje ispred supermarketa, dok je Kalista Flokart bila instruktor aerobika. 

Bilo je i sumornijih zanimanja: Ozi Ozborn je, na primjer, radio u klanici, Vupi Goldberg (Whoopi Goldberg) u pogrebnom preduzeću, a Metju Mekonahi (Mathew McConaughey) je godinu dana čistio pileći izmet na jednoj farmi u Australiji.

Prije nego što je postao planetarna zvijezda i sajentolog, Tom Kruz je rasnosio novine, a Džon Malković razvozio djecu školskim autobusom.