Isidora Bjelica: Mojoj ćerki su govorili da se pripremi za moju smrt!
Isidora Bjelica

Prvi put, posle operacije kancera pojavila se u jednoj emisiji

Isidora Bjelica: Mojoj ćerki su govorili da se pripremi za moju smrt!

Isidora Bjelica prvi put se posle operacije kancera pojavila u jednoj emisiji, gdje je i ispričala kako joj je bilo u najtežem periodu života.

Isidora Bjelica prvo je prokomentarisala tvrdnju učesnice Farme, Jelene Golubović, kako ona uopšte nije bolesna, nego da samo hoće pare.

- Pa ja ne znam šta da kažem na to... To je strašno. Ja sam morala ljekarsku dokumentaciju da šaljem novinama, kako bi se cijela priča oko toga zatvorila... Prijatelji su me pitali zašto to radim, a ja sam im rekla da sam morala. Imala sam neku vrstu potpunog nervnog sloma! To je nešto najniže... Ali ja sam još relativno mlada. Odlučila sam da živim i živjeću! - rekla je Isidora Bjelica.

Kako je dodala, njenu ćerkicu koja ima 11 godina, na ulici su razni ljudi, među kojima su i njihovi dotadašnji prijatelji, plašili izjavama da će joj mama umrijeti.

- Jeste, govorili su... na ulici... Da će joj umrijeti mama, da se pripremi... Moja ćerka ima 11 godina i ona se na najbrutalniji način susrela sa tim. Ja sam joj rekla: "Ali, dušo moja... Nije tvoja mama smrtna, a svi ostali besmrtni..." - kazala je Bjelica..

(Izvor:Press)