MIĆA: Kvarna si, uništiću te SIMONIDA: Ti si impotentan
Lepi Mića i Simonida

Izdala prijatelje

MIĆA: Kvarna si, uništiću te SIMONIDA: Ti si impotentan

Pjevač je optužio Jutjub zvijezdu da je ulaskom Jape na imanje iznevjerila dotadašnje kolege sa kojima je bila dobra

Lepi Mića naljutio se na Simonidi Ačević jer je izdala farmere s kojim je bila dva mjeseca i priklonila se Aleksandru Marinkoviću Japiju, koji je na Farmu ušao sa zadatkom da pridobije Simonidino povjerenje, koji je on uspješno obavio i sad se ravnopravno takmiči za 50.000 evra.

Pjevač je zamjerio Simonidi što je izdala prijateljstvo sa Jelenom Jovanović i Edinom Škorićem, s kojim je bila u dobrim odnosima dva mjeseca.

"Izdala si svoje prijatelje. Ti si kvarna ko kvaran zub. Uništiću te. Ja j.bem u glavu cijeli život, a ti si nedoj.bana. Naivna si ko naivna sobarica", pričao je Mića, kome nimalo ne dopada to što se Simonida zbližila sa Japom, koji je čim je ušao na Farmu iskulirao Jelenu Jovanović i svima razglasio da ga je ona prevarila sa Edinom i da su njih dvoje bilu u vezi, što pjevačica nije htjela ni da potvrdio ni da demantuje.

"Ti si impotentan i samo držiš ruke u džepovima. Pričaš samo ono što tebi odgovara. Mene ne interesuje šta su njih dvoje radili prije", odbrusila mu je Simonida i sklonila se od njega, dok je Mića otišao do Edina i prepričao mu cijelu situaciju.

(Izvor:Kurir)