Zadovoljna Željkovim komentarima
Ilma Karahmet

Trudi se

Zadovoljna Željkovim komentarima

Vrtoglavi uspjeh, doslovno preko noći, doživjela je trinaestogodišnja Ilma Karahmet iz Bosne i Hercegovine kada je u „Iks faktoru“ zapjevala i očarala publiku, ali najprije članove žirija, te nakon što je joj je kantautor Željko Joksimović poljubio ruku i poklonio se pred njom, ona otkriva šta joj je rekao u četiri oka prenosi Alo.rs.

- Iznenadila me je Željkova reakcija. Jedan Željko Joskimović je prišao i poljubio me u ruku, još uvijek u to ne mogu da povjerujem. Nakon toga mi je rekao da me u životu čeka uspjeh i da samo moram da radim i da se trudim. Zapravo, svi članovi žirija su nevjerovatno reagovali i hvala im zbog toga - rekla je uzbuđeno Ilma i dodala da dobija i negativne poruke. 

- Već sam rekla da ima onih koji mi zavide, to sam zaključila na osnovu poruka koje dobijam preko Fejsbuka. Žao mi je zbog toga jer želim samo da stičem prijatelje - izjavila je djevojčica koju je publika u utorak uveče molila da nastavi da pjeva, a žiri već konstatovao da „Iks faktor“ ima pobjednika.