Ovo je baš neprijatno: Fotografije mnogih pjevačica u Ćazimovom telefonu
Ćazim Nataša

Nesreća nikad ne ide sama

Ovo je baš neprijatno: Fotografije mnogih pjevačica u Ćazimovom telefonu

U telefonu Ćazima Osmanija, koji je pušten iz pritvora, nakon što je Manda Popović promijenila iskaz i rekla da je on nije tukao, pronađene su brojne fotografije srpskih estradnih zvijezda za koje se pretpostavlja da su bile ili su i dalje u nekakvoj vezi s kontroverznim albanskim biznismenom saznaje Telegraf.rs.

 Prilikom pretresa Osmanijevih stvari, policija je u njegovom telefonu pronašla fotografije na kojima se vide mnoge pjevačice, starlete i manekenke u dosta zanimljivim situacijama. 

- Neke od njih su uslikane s Ćazimom, a neke su se same slikale, pa slale fotke. Uglavnom, mnogo zanimljivog materijala za tabloide – kaže naš sagovornik blizak istrazi protiv ovog biznismena. 

Javnosti je već poznato da se Ćazim Osmani prije nekoliko godina dovodio u vezu s pjevačicom Natašom Bekvalac, a ove godine mediji su pisali da se zabavljao i s estradnom umjetnicom Anom Nikolić. Ljubavni trougao Ćazim-Manda-Nikolićeva završio se tako što je srpsku pjevačicu Popovićeva napala i pretukla u hotelu “Maestral” u Budvi. 

Prema saznanjima Telegrafa, spisak srpskih estradnih ličnosti s kojima se Osmani zabavljao ovdje se ne završava. Pitanje je samo da li se ove veze kriju iz straha da djevojke ne zadesi sudbina pjevačice koja je “popila batine” od Popovićeve ili iz nekog drugog razloga. 

Osmanijev advokat Veljko Delibašić nije htio da komentariše ova saznanja.