Ava Karabatić simulirala seks sa hrvatskim voditeljem
Ava Karabatić

Nastavlja da šokira ponašanjem

Ava Karabatić simulirala seks sa hrvatskim voditeljem

Gledaoce je šokiralo to što je Tutnjević koristio svaku priliku da prepipa starletu, da bi je najprije oborio na strunjaču i podigao noge na ramena, a potom i "zaskočio" otpozadi, simulirajući seks

Rijaliti zvijezda i ponosna starleta Hrvatske Ava Karabatić nedavno se oprobala u ulozi voditeljke u emisiji “Od A do Ž” “Dubrovačke televizije”, a njenu ulogu u ovom TV formatu mnogi su zapazili već u prvim epizodama, budući da je starletu detaljno prepipao i na nju nasrtao reporter Željko Tutnjević, koji sa njom vodi ovaj zabavni program. 

Budući da se emisija emituje u večernjim časovima, Karabatićeva je odlučila da “istraži” dubrovačke sprotiste i posjeti ih pri jednom od treninga. A kako se mlada djevojka iz Zadra ponaša u prisustvu velikog broja muškaraca, publika je imala prilike da vidi u raznim rijaliti programima, ali i ovom prilikom, te nikoga nije začudilo to što je mšićave i gipke sportiste jurila po sali kako bi ih temeljno opipala. 

Ipak, ono što jeste šokiralo gledaoce ove emisije zabavnog karaktera bilo je ponašanje Ave i njenog kolege koji je tokom treninga koristio svaku priliku da prepipa starletu, zatim ju je oborio na strunjaču, podigao joj noge, i sebe počastio prizorom kada se kratka haljinica Karabatićeve podigla. To očigledno nije bilo dovoljno, te je starletu, uprkos što je nebrojeno godina stariji od nje, bukvalno zaskočio i počeo da simulira seksualne pokrete otpozadi.

 

Ava Karabatić u ulozi voditeljke u emisiji “Od A do Ž” “Dubrovačke televizije”