Čupo: Imao sam seks sa Jelenom da bih joj napravio bebu!
Imao sam seks sa Jelenom

Prvi put smo vodili ljubav u septembru, u štali

Čupo: Imao sam seks sa Jelenom da bih joj napravio bebu!

Prvi put smo vodili ljubav u septembru, u štali, a kasnije na još nekim mjestima na imanju - iza sjenika, u krevetu u spavaćoj sobi pokriveni jorganom - ispričao je Kalač

Nakon što se pojavio snimak seksa Jelene Golubović i Čupa, Kalač je otkrio intimne detalje iz njihovog odnosa, pa je za “Alo” ispričao da je sa rediteljkom vodio ljubav više puta, kao i da se nada da je ona ostala trudna!

Prvi put smo imali seks u septembru, kada je bila žurka na imanju u Lisoviću. To veče je bilo nekako posebno. Malo se više popilo jer je bila zabava, a izolacija i strasti su učinili svoje, pa smo nas dvoje ovjerili štalu. Meni se Jelena mnogo dopada, a hemija i emocije među nama samo su se još više rasplamsale, pa smo nakon te večeri vodili ljubav na još nekim mjestima na imanju – iza sjenika, u krevetu u spavaćoj sobi pokriveni jorganom. Kada su strasti u pitanju, nismo mogli da se obuzdamo, a i zašto bismo, odrasli smo ljudi, slobodni, a i emocije su prisutne i kod mene i kod nje, tako da ne vidim ništa loše u tome što smo radili. Ionako sam mislio da je zaprosim, ali to ću učiniti naknadno, kada se završi “Farma”, jer ja nju iskreno volim – priča Čupo, i dodaje da će biti presrećan ako se ispostavi da je Jeleni napravio dijete.

Što se tiče toga da li je ostala u drugom stanju, iskreno, ne znam, ali sam se potrudio da doprinesem njenom blagoslovenom stanju. Kada sam se vratio na “Farmu” posle baraža, samo smo razmjenjivali nježnosti i nisam stigao od tolike strasti da je pitam da li je kod nje sve sa ciklusom u redu. U svakom slučaju, ja volim djecu i bilo bi mi drago da Jelena ostane u drugom stanju – zaključio je Kalač.