Slavko prijeti Mariji i Danijelu
Slavko Kalezić

Takmičar umislio da je poznat

Slavko prijeti Mariji i Danijelu

Slava koja traje tek nekoliko dana udarila je u glavu mladom crnogorskom pjevaču i glumcu Slavku Kaleziću, te je nakon prvih loših reakcija na njegv nastup krenuo sa prijetnjama i osvetama. Naime, aktuelni takmičar “X faktora” koji je žiri oduševio svojom igrom na sceni nekada je bio u vezi sa pjevačicom Marijom Šerifović, a kada je vidio da se njegova bivša i njen brat Danijel Pavlović smješkaju i groze njegovog nastupa, riješio je da se obračuna sa njima.

- Javi se, muškarčino! Od mene možeš samo da učiš. Licemeru. Izvukao sam iz vas ono što ste u duši. Zvao sam te jer ne želim da me novinari smaraju pitanjima vezanim za tvoju zlobu. A ti i ja ćemo se sresti. Ti si propali pjevač, a ja glumac.Crkni u svojoj zlobi. Nesrećni mali stvore. Jedva čekam da te sretnem negdje - napisao je Slavko Kalezić u poruci koju je Danijel Pavlović okačio na svoj Fejsbuk profil, a Šerifovićeva je pitala svog brata da li i ona da okači poruke koje je dobila, uz komentar “Bojim se”. 

Cijela ova situacija izazvala je lavinu komentara na društvenoj mreži, a Danijel Pavlović pored toga što je naglasio da mu je nastup Kalezića bio “transfer blama” rekao je:

- Ovo manijačenje dotične osobe zaista ne razumijem, a i hvala bogu što ne razumijem! Ovdje bih stavio tačku na besplatan EPP osobama koje za tim najviše i žude.

Marija Šerifović se nije odazivala na naše pozive, ali s obzirom na to da će krajem novembra biti objavljen njen dokumentarni film “Ispovest”, vjerujemo da će možda tu biti objašnjene neke stvari iz njenog njene prošlosti sa crnogorskim glumcem.

Slavko Kalezić: Marija je moja prošlost, neka me ostave na miru!

Kako bismo čuli Slavkovu stranu priče, pozvali smo takmičara “X faktora” koji nam je bijesno objasnio da ne želi da se prepucava sa Marijom i Danijelom, ali nam je potvrdio da je SMS koji je Pavlović objavio njegova. 

- Ja sam pokazao svoj talenat na takmičenju i ja sam priznat glumac u crnogorskom Narodnom pozorištu. Ne želim da dajem prostor takvim osobama da me blate. Žao mi je što pored svog nastupa koji je oduševio mnoge sada ovakve stvari izlaze u javnost, neka me ostave na miru da radim ono u čemu sam najbolji. Ovo je jako prljavo i ne želim sa Danijelom ni Marijom da se prepucavam. Poslao sam mu tu poruku jer sam htio da zaustavim njegovo blaćenje mog lika i djela. To što sam ja imao sa Marijom je prošlost, od prije pet godina, i od tada nisam čuo ni vidio djevojku i ne želim da je komentarišem - rekao je za “Alo!” takmičar novog šou programa za talente.