Divna u potrazi sa super momkom koji može 70 puta nedjeljno
Divna Karleuša

Ona bi svaki dan

Divna u potrazi sa super momkom koji može 70 puta nedjeljno

''Bilo bi lijepo da je tačno! Da ste samo vidjeli oči Ivana Marinkovića, pa ja sam morala da nastavim šalu, on se prosto oduševio!'', prokomentarisala je voditeljka svoju skorašnju izjavu da upražnjava seks 11 puta dnevno prenosi Telegraf

Presrećna što je napustila imanje, Divna Karleuša raspričala se o utiscima iz rijalitija, te je voditeljki rado odgovarala na sva škakljiva pitanja, a između ostalog, istakla je da se samo šalila kada je rekla da ima seks 70 puta nedjeljno.

Radio-voditeljka je prokomentarisala i svoj odnos sa Zoricom Marković, budući da su nerijetko stupale u konflik, iako se godinama druže. 

- Čas mi dođe da je izljubim, čas da je nakoutiram! Volim kad se smije, volim je kad pjeva. To je kod mene sve pomiješano kada je ona u pitanju. – rekla je bivša farmerka, kojoj se pri izlasku Zorica izvinila za sve ružno što se desilo. 

Kratki siže o Divninom učešću nikako nije mogao da zaobiđe Jelenu Golubović, kojoj je voditeljka bila trn u oku od prvog dana rijalitija. 

- Jelena je oružje Zorice Marković. S druge strane, Romana se postavlja prema Jeleni kao da joj je sestra, što je meni potpuno nelogično. Što se tiče prijetnji da ću glumicu uništiti i iseliti iz grada - ostala je samo prijetnja, sve drugo sam uoptrebila i nije prestajala da provocira. I da joj pričam lijepo, i da je počupam, i da joj prijetim. Jedino je ostalo još da je bacim iz aviona - kroz smijeh je rekla Karleuša, koja se osvrnula i na svoju nedavnu izjavu da ima seks 70 puta nedjeljno. 

- Bilo bi lijepo da je tačno! Da ste samo vidjeli oči Ivana Marinkovića, pa ja sam morala da nastavim šalu, on se prosto oduševio! Valjda postoji negdje takav šmeker koji može toliko – rekla je ona.