Divna : Jelena pjeva Cecine pjesme po kući!
Divna Karleuša

Zanimljivo

Divna : Jelena pjeva Cecine pjesme po kući!

Divna Karleuša, koja je u nedjelju izbačena sa “Farme”, kaže da se Jelena Karleuša rasplakala kada su se napokon vidjele nakon dva mjeseca, kao i da joj je žao što je ušla u rijaliti jer na taj način je Jeleni Golubović pružila priliku da svakodnevno pljuje njenu ćerku prenosi Telegraf

- Jelena me je sačekala u svojoj kući. Ona je veoma emotivno doživjela to razdvajanje od dva mjeseca, jer se nikada nismo na toliko razdvojile. Jedva je dočekala da se vidimo, zagrlile smo se i obije smo se rasplakale – priča Divna, i dodaje da joj ćerka nije zamjerila što je na žurkama na imanju pjevala pjesme njene velike rivalke Cece Ražnatović. 

- Ja pjevam Cecine pjesme, volim Cecine pjesme. To novinari prave tu frku. Ali to je oduvijek bilo tako. Još u vrijeme kad sam vodila radio-emisije, između dve pjevačice se pravio rat. To što Jelena ima te privatne stvari s Cecom, to nema veze sa muzikom. Naravno da mi Jelena ne zamjera jer i ona pjevuši Cecine pjesme. Vi imate pogrešnu sliku o Jeleni Karleuši i meni je žao što je tako – navodi Karleuša, i napominje da se pokajala što je ušla na “Farmu” kada je čula da ulazi Jelena Golubović, koja je, kako kaže, opsesivno vezana za Jelenu Karleušu. 

- Na taj način sam ćerki napravila pakao od života. Bukvalno sam je servirala na tacni da ova iznosi neistine o njoj. Zbog toga je moja Jelena morala svakodnevno da bude suočena sa tim pljuvanjima, što na “Pinku”, što u novinama koje su pisale o tome. Mnogo se sekiram što sam joj to priredila – zaključila je Divna Karleuša.