Ovako izgledaju naše zvijezde bez šminke
Rada Manojlović

Da li ih prepoznajete?

Ovako izgledaju naše zvijezde bez šminke

Na sceni Rada Manojlović izgleda besprekorno i fatalno. Privatno, situacija je nešto drugačija. Bez šminke, pjevačica je daleko od seks-simbola prenosi Blic

Novi trend među poznatim cicama sa domaće scene jesu slike na kojima su bez grama šminke. Često ih same potpisuju sa „upravo ustala iz kreveta“. Međutim, iako je prirodan izgled u modi, nekima je bolje da puder i rumenilo nikada ne skidaju. 

Rada je tako sa fanovima podelila sliku na kojoj čeka početak snimanja, ali i svoj red u šminkernici. I dalje ljepuškasta, ali ne i zavodljivo, kako je mnogi doživljavaju. Slično su uradile i njene koleginice, a nekima se to i obilo o glavu jer nisu tako lijepe kao Rada. 

Slavica Ćukteraš

Pjevačica koja se nedavno vjerila sa golmanom Kaljarija Vladom Avramovim, Slavica Ćukteraš bez šminke bi teško ponijela epitet fatalne pjevačice. Obična, prirodna, neprimetna. 

 

Jelena Karleuša


Slovi za ikonu stila. Ipak, bez šminke bi je retko ko mogao prepoznati. U ovakvom izdanju je ne možete često vidjeti, jer je našminkana od jutra do mraka. 

 

Adrijana Lima

 


Manekenka i supruga košarkaša Marka Jarića lepa je i bez šminke, ali je daleko od seks-simbola kada je znojava u teretani. 

Emina Jahović



Potpuna transformacija. Sa šminkom i bez nje, kao da je druga osoba. 

Seka Aleksić


Pjevačica često menja frizure i boju kose, ali varira i u kilaži, tako da su njene transformacije i za nju samu ogromne. Ipak, sve češće na društvenim mrežama objavljuje fotografije na kojima je bez šminke, što izaziva oprečne komentare. Kako se vama Seka više sviđa - sa šminkom ili bez? 

Rada Manojlović


Radmila Manojlović spada u najljepše zvijezde „Granda“. Kada se pojavi na sceni, nastaje delirijum, ali kada je fanovi vide bez šminke, komentarišu da ne liči na sebe.