Ceca: Nisam nedodirljiva, ne patim da budem zvijezda!
Ceca Ražnatović

Najuspešnija godina do sada

Ceca: Nisam nedodirljiva, ne patim da budem zvijezda!

Zvijezda novogodišnjeg programa Televizije “Palma plus” ove godine će biti folk diva Ceca Ražnatović, koja je za potrebe snimanja posjetila Jagodinu. Ona je zajedno sa kolegama iz “Granda” izvodila najveće hitove, dok je Topalko “tačno u ponoć” otvorio šampanjac.

Šljašteću scenografiju pratio je orkestar Bokija Miloševića, koji je podgrejao atmosferu već oko pet po podne, dok su zvijezde i zvjezdice “Granda” uredno pristizale. Među brojnim pjevačima našli su se i Marinko Rokvić, Era Ojdanić, Topalko, Mina Kostić, a tu su bili i Biljana Jevtić i Aca Ilić, Milica Todorović, dok je poslednja stigla zvijezda večeri Ceca Ražnatović.

- Ovo je bila za mene najuspješnija godina do sada, sjajna poslovna godina. Prezadovoljna sam, sve pjesme sa novog albuma se slušaju, sve pjesme publika voli. Privilegovana sam. Rijetko ko može da se pohvali ovako dugom i uspješnom karijerom, bez namjere da zvučim prepotentno. Ja sam ispunjena žena – kaže Ceca, koja je Srbima poželjela ljubav i zdravlje.

Oslovljavajući domaćina i velikog prijatelja Dragana Markovića Palmu sa “Draganče”, Ceca je kao i obično u Jagodini imala tretman vrhunske zvijezde. Bila je dobro raspoložena, pozdravljala se sa svima koji su željeli da joj priđu i fotografišu se sa njom.

- Mene su pjesme napravile da budem to što jesam i nikada nisam patila od toga da budem velika zvijezda i nedodirljiva. Ja ne želim da moja djeca budu izložena javnosti, moja djeca nisu javne ličnosti da bismo o njima pričali i ja to zaista ne volim – ispričala je pjevačica piše ceca-news.