Zbog opklade od sto hiljada dolara ugradio silikone u grudi

Prihvatio opkladu prijatelja

Zbog opklade od sto hiljada dolara ugradio silikone u grudi

Amerikanac Brajan Zembic iz Las Vegasa prije 17 godina zbog sto hiljada dolara ugradio silikone koji su danas, kako kaže, dio njega

POSTOJE ljudi koji su zbog novca spremni svasta da urade. Jedan od njih je i Amerikanac Brajan Zembic, koji je da bi na opkladi dobio 100.000 dolara prije 17 godina ugradio silikone u grudi, prenose "Novosti". U međuvremenu se toliko navikao na svoje poprsje da danas odbija da izvadi implante.

Kako bi zaradio sto hiljada dolara, kockar i mađioničar iz Los Anđelesa prihvatio je 1996. godne opkladu prijatelja. Trebalo je da ugradi silikone i da sa njima izdrži godinu dana. I to mu je uspjelo.

Zatim se kladio u 50.000 dolara da će snimiti film po njemu. I to je osvojio. Sada dobija 10.000 dolara godišnje samo da ih ne izvadi. Ali sudeči po pisanju štampe, on to više ni ne želi. 

- Postale su dio mene. Koliko god bilo bolesno, meni je to normalno - objasnio je.

Da sve bude smješnije, ili bizarnije, Brajan kaže da sada razumije kako se osjećaju žene. Kaže da je imao problem dok nije otkrio grudnjak koji odgovara njegovim grudima. I ne samo to. Kao i sve pripadnice ljepšeg pola, strepi da će se njegove grudi vremenom opustiti. I pita se kako bi njegovo tijelo izgledalo ukoliko bi izvadio implante.