Najseksipilniji sportisti i sportistkinje
Ana Ivanović

Prvi prvi srpski nesuđeni zet

Najseksipilniji sportisti i sportistkinje

Golfer Adam Skot, mogli bi reći nesuđeni srpski zet, nekadašnja ljubav naše Ane Ivanović je najseksipilniji sportista. Njegova bivša draga je na šestom mjestu, a evo još nekoliko imena sa liste najseksipilnijih sportista i sportiskinja na svijetu koji su zbog svog dobrog izgleda postali popularni i van sporta.

ANA IVANOVIĆ

Ana Ivanović, sa svojih 26 godina, svojom ljepotom, šarmom i seksipilom plijeni gdje god se pojavi. Iako u tenisu nije ostvarila značajnije rezultate u poslednje vrijeme, dobar izgled joj je obezbedio naslovnice mnogih poznatih časopisa. 

NOVAK ĐOKOVIĆ


Novak Đoković je najveći komičar među teniserima, a pored toga, naš teniser ima i savršeno izvajano tijelo i veliki je šarmer. 

ADAM SKOT


Australijski golfer (33) je san mnogim djevojkama. Odličan je u sportu kojim se bavi i osvajao je najprestižnije turnire širom svijeta. Njegov osmeh topi i najtvrđa srca. 

KAROLINA VOZNJACKI


Iako ova teniserka (23) u poslednje vrijeme lošije igra, popularnost joj, zbog dobrog izgleda, i dalje ne jenjava. 

TAJGER VUDS 

Ovaj tridesetsedmogodišnji golfer je nedavno bio upleten u seks skandal. Očigledno postoji nešto privlačno kod njega, pa je zbog njega i golf postao atraktivniji.

RAFAEL NADAL 

 

Rafael Nadal je jedan od najseksipilnijih tenisera današnjice. Španac (27) ima lep osmeh i prodorne oči i, svakako, izazovno tijelo.

MARIJA KIRILENKO 

Ova dvadesetšestogodišnja teniserka plijeni svojim atraktivnim izgledom i, zajedno sa svojim partnerom, Aleksom Ovečkinim, mami uzdahe i onih koji vole tenis i onih koji ga ne vole. 

MARIJA ŠARAPOVA 

Dvadesetšestodogišnja Ruskinja uspješna je i na terenu i van njega. Vrlo je visoka i atraktivna, pa privlači pažnju gdje god zakorači. 

SERENA VILIJAMS 

Poznata je i po uspjesima na terenu, ali po tome što obožava modu. Sa 32 godine spada u skandal majstore- kada je oblačenje u pitanju. 

RODŽER FEDERER


Glavna osobina tridesetdvogodišnjeg Federera svako je njegov nevjerovatan šarm. I na terenu i van njega on se ponaša kao uglađeni gospodin. 

KRISTIJANO RONALDO 

Na terenu je ovaj dvadesetosmogodišnjak u 2012. godini odigrao najbolju sezonu u svojoj karijeri. Van terena, ovaj fudbaler je izgradio imidž jednog od najvećih seks simbola iz svijeta sporta