Ivan Marković novi gazda na Farmi
Ivan Marinković

Voli da gazduje

Ivan Marković novi gazda na Farmi

Ivan Marinković je ovonedjeljni gazda! Njega je na tu poziciju postavila sioć izbačena Džidža Stojković. Aleksandra Džidža Stojković sinoć je napustila imanje, i time stekla pravo da imenuje sljedećeg gazdu prenosi Plusonline

Jutros je stiglo njeno pismo na imanje u Lisoviću, te su farmeri saznali da će njima ove nedjelje gazdovati Ivan Marinković.

"Dok vi ovo čitate, ja sigurno pijem kafu sa tatom na Savi. Igrajte ovu igru kako najbolje znate. Mnogo ste mi dragi i gledaću vas. Za gazdu postavljam jednog od mojih najboljih drugara koji je uvijek oko bunara - Ivana Marinkovića. Ljubim vas sve, i što na um to na drum", poručila je Džidža farmerima. 

"Džidžo, mnogo te volim, i hvala ti na ukazanom povjerenju", kazao je novi gazda, vidno zadovoljan svojom funkcijom. On je još kazao da neće imati portparola, te da će sam gazdovati. "Što volim da budem gazda! To je titula za skupštinu, a ne za seosko imanje! Gazdovaću sam! Ali, imaću pomoćnika - Slobu! On će morati ranije da ustaje i da umjesto mene svako jutro donosi vodu", izdao je gazda Ivan Marinković svoju prvu direktivu.