Deni: Volim žene sa velikim grudima
Deni Boneštaj

Djevojke sa atributima

Deni: Volim žene sa velikim grudima

Pjevač Deni Boneštaj otkrio je u svojoj intimnoj ispovijesti da ga privlače visoke i djevojke sa atrubutima, a kako sam kaže, slabost su mu velike grudi. Naime, za “Alo!” pjevač hita “Crno meče” otkriva da su mu žene najveća mana i da umije da se zaljubi u jednom danu više puta.

Volim lijepe žene, fizički izgled mi je i te kako važan, naravno, za nešto ozbiljnije bitno je osim ljepote i da je pametna i duhovita, ne volim namćore. Prvo šta primetim na djevojci su grudi, volim kada dama ima veliko i lijepo poprsje, mislim da ne postoji muškarac koji to ne voli. Uopšteno volim žene! - kroz osmijeh priča Crnogorac i dodaje da nema omiljenu pozu. 

- Svaka poza je dobra, ako umiješ (smijeh). Ali, ako moram da se odlučim, neka bude da mi je omiljena ona gdje djevojka dominira, a to je kada je ona na meni. Mada, ako ti odgovara partner, nema loših poza - iskren je Deni, koji se svog prvog iskustva rado sjeća.

- Bilo je davno, bio sam maloljetnik, ona je bila par godina starija od mene i iskusnija. Nije bilo loše kako sam mislio da će biti, dobro sam se snašao, nije se žalila. Naravno, svaki sljedeći put bilo je bolje i meni i partnerki - izjavio je Boneštaj, kome je veoma bitno da prema djevojkama bude džentlmen. 

- I u krevetu i van njega jako mi je bitno da devojka uživa sa mnom i uvijek dam sve od sebe da prvenstveno ona bude zadovoljna. Da li je to seks, večera, piće, bioskop, uvek se postavljam kao džentlmen i mislim da su žene rođene da bi bile mažene i pažene - tvrdi pjevač kome je najudobnije mjesto za vođenje ljubavi krevet. 

- Volim da eksperimentišem, svakako da je najudobniji krevet i najčešće se taj čin odvija u njemu, ali ne bežim od toga da probam, ne baš svuda, ali gde god to može da se odradi. Ipak je najvažniji trenutak, bar ja to tako vidim - završava Deni, koji će u narednom mjesecu snimiti novi singl i spot u kome će se najverovatnije naći dame sa bujnim poprsjem.