Goca Tržan se udaje za 14 godina mlađeg muškarca
Goca sa budućim suprugom

Drugi brak

Goca Tržan se udaje za 14 godina mlađeg muškarca

Pjevačicin dečko Rašo Novaković prije dvije nedjelje prelomio i zaprosio pjevačicu koja je pristala da se uda, ali datum vjenčanja još nije utvrđen, saznaje „Blic“.

Pop zvezda Goca Tržan će uskoro stati na ludi kamen po drugi put. Kako saznaje “Blic“ , njen četrnaest godina mlađi dečko Rašo Novaković, sa kojim je već dvije godine u vezi, prije dvije nedjelje je zatražio pevačicinu ruku i ona je pristala.

Goca je u poslednje vreme intenzivirala kontakt sa bivšim dečkom, Markom Lakićevićem i to je bio signal Raši da se odluči na veliki korak.

" Goca i Raša su u stabilnoj vezi koja bi kad-tad rezultirala brakom. Oni i inače žive kao da su u braku, a Goca ne smatra da papir išta mjenja, te nije ni vidjela da postoji potreba da ozvaniče vezu. Zbog svega toga njegova prosidba je za nju došla kao iznenađenje, ali je ipak oduševljeno pristala da se uda za njega. Datum vjenčanja još nisu utvrdili, ali je izvjesno da će to biti tokom sledeće godine", kaže sagovornik "Blica" blizak novopečenim vjerenicima.

Rašo je bubnjar u Gocinom bendu 

On dodaje da je Goca rado viđen gost kod Rašove porodice i da je u njihovoj kući već svi doživljavaju kao snaju, dok Gocina ćerka Lena u potpunosti prihvata Raša koji se prema njoj ophodi kao pravi otac. 

Rašu će inače ovo biti prvi brak, a Goci drugi. Ona se 2007. godine udala za javnosti nepoznatog Ivana Marinkovića.