Da li vjerujete da se one ne osjećaju seksi?
Mila Kunis

Nedostatak samopouzdanja

Da li vjerujete da se one ne osjećaju seksi?

Teško je povjerovati da neke slavne dame, koje su se nebrojeno puta našle na popisu najljepših žena svijeta, kažu da se uopšte ne smatraju seksepilnim osobama prenosi B92.

Vjerovali ili ne, takvih ljepotica ima mnogo, a mi vam donosimo neke slavne dame koje su sve zapanjile izjavama o poimanju seksepila.

Dženifer Lorens

 

“To što me smatraju seks-simbolom moram odbaciti. Ne smatram se seksi osobom, jer to nije istina”, izjavila je za magazin "San" dvadesetdvogodišnja glumica Dženifer Lorens, koju mnogi smatraju pravom ljepoticom. Doduše, ova mlada glumica je često dobijala kritike zbog svojih kilograma, ali nikad nije marila za to. Naprotiv, često je isticala koliko voli brzu hranu, a svima onima koji spominju njene kilograme uputila je poneku ružnu riječ.

Kim Kardašijan

 

“Iako me svi smatraju seks-bombom, uopšte nemam takvo mišljenje o sebi”, rekla je za "Glamur" bujna starleta Kim, koja obožava da pokazuje svoje obline i snima razgolićene editorijale.

Keri Andervud

 

“Ne smatram se seksi osobom. Zapravo sam veoma nervozna osoba”, ispričala je dvadesetpetogodišnja zvijezda Američkog idola u intervjuu za "Kosmopoliten". Ova lijepa plavuša je, osim glasom, javnost osvojila lijepim stasom i neodoljivom seksepilnošću.

Sofija Vergara

 

Jedna od njih je i seks-bomba Sofija Vergara, koja je na dodjeli ovogodišnjih Emi nagrada izjavila da 'nije uvijek seksi'.

Mila Kunis

 

“Nemam prirodni seksepil i senzualnost kojima odišu mnoge žene”, izjavila je za "San" jedna od najpoželjnijih glumica Mila Kunis, koja je nekoliko puta proglašena najseksepilnijom ženom svijeta.

Nikol Šerzinger

 

“Sebe zaista ne smatram seksi osobom. Pa, ja sam najveći štreber svih vremena”, ispričala je za magazin "Pipl" pjevačica Nikol Šerzinger, koja je na koljena uspjela da baci i slavnog vozača Formule 1 Luisa Hamiltona.

Skarlet Johanson

 

“Trenutno se uopšte ne osjećam seksi', izjavila je Skarlet, ato je iznenadilo mnoge. Naime, zaista je teško povjerovati da se nestvarno lijepa glumica može osjećati neprivlačno.