Srpska savjetnica u provodu okružena bivšima
Vanja Hadžović

Ljepota poroka

Srpska savjetnica u provodu okružena bivšima

Kada ne pohađa predavanja na diplomatskoj akademiji, u trenucima predaha između dva stručna savjetovanja u Ministarstvu spoljnih poslova, seksi službenica Vlade Srbije Vanja Hadžović nađe vremena i za provod prenosi blic.rs.

A da i tom prilikom bira mjesto i društvo pokazala je prije nekoliko dana, kada je uživala na poznatom prijestoničkom splavu “Dragstor pleju” u prisustvu bivšeg momka Vlade Vuksanovića i Sergeja Trifunovića, za koga se spekulisalo da je bio s njom. Za razliku od fotografija koje je kačila na internet, Vanja u klubu nije bila obnažena, nego decentna i uživala je društvu svojih prijatelja, a nedaleko od nje Vlada i Sergej su se zabavljali za svoj groš.

Ono što je ostalo nepoznato jeste da li su se te večeri glumac i maneken sreli s Vanjom, te u kakvim su danas odnosima s njom. Trifunović nije bio raspoložen da mnogo priča o detaljima iz noći provedene na splavu.

Vlada i Vanja u vrtlogu strasti

- Naravno da sam sreo Vanju, to mi je drugarica. Vi niste normalni što me to pitate. Nikada nisam bio s njom u vezi. Poznajem djevojku, ali priča da smo bili zajedno je glupost. O čemu se radi, nije mi jasno - rekao je Sergej koji je svojevremeno bio uslikan kako u jednom od klubova uživa u noćnom provodu sa Hadžovićevom, i to baš u vrijeme kada se po prijestonici pričalo da između njih vlada nešto više od prijateljstva.

                      Sergej sa Vanjom iz vremena lijepog druženja

S druge strane, do komentara seksi savjetnice i Vuksanovića nismo uspjeli da dođemo uprkos svim pokušajima, te nismo saznali ni da li su se vidjeli u klubu. No, o njihovoj nekadašnjoj bliskosti svjedoče fotografije nastale 2009. godine na kojima se Vanja i Vlada ljube i grle u javnosti.