Lukasova žena kupila stan za 700.000 eura u kešu!
Aca Lukas i Sonja

Sposobna

Lukasova žena kupila stan za 700.000 eura u kešu!

Sonja Vuksanović, supruga Ace Lukasa, kupila je nedavno luksuzni stan na Voždovcu od čak 420 kvadratnih metara, koji je platila nevjerovatnih 700.000 evra. Kako Kurir saznaje, njoj nije bio potreban kredit da bi imala ovakav krov nad glavom, već je novu nekretninu isplatila gotovinom. Vuksanovići se sada baškare u jednom od najluksuznijih penthausa u Beogradu prenosi Kurir

- Zgrada u kojoj je Sonja kupila stan nalazi se preko puta hotela „Mladost“, a njihov dom je na posljednjem spratu. Oni koji su bili u gostima kod Vuksanovića kažu da je i unutra sve opremljeno skupim namještajem i detaljima, za šta je Sonja, inače, ekspert. Ona je nedavno organizovala slavlje povodom Lukasovog rođendana u tom stanu i svi gosti su bili oduševljeni enterijerom - kaže naš dobro obaviješteni izvor i dodaje: 

- Zamislite, samo terasa ima 120 kvadratnih metara, a unutrašnjost 300 kvadrata. Rijetko kome u današnje vrijeme može da pođe za rukom da kupi stan za keš, pogotovo da isplati 700.000 eura odjednom! Sonja je izgleda izuzetno sposobna, pa iako gotovo ništa ne radi, može sebi da priušti jednu od najluksuznijih nekretnina u prijestonici - rekao je izvor.

Nije nam poznato da li je Sonja platila porez za novi stan, niti kako je došla do toliko para. A tu nije samo 700.000, jer i za luksuzni namještaj i ostale sitnice treba odvojiti poprilično mnogo novca.