Jelena žali što je Lepi Mića ispao,oprašta mu sve uvrede!
Jelena Golubović

Osjeća se krivom

Jelena žali što je Lepi Mića ispao,oprašta mu sve uvrede!

Jelena Golubović, Ivan Marinković i Zorica Marković komentarisali su odluku Zadruge da Lepi Mića bude izbačen sa Farme zbog govora mržnje, a iako je Ivan bio njegov dobar prijatelj smatra da je pravedno izbačen prenosi Svet Plus.

Jelena Golubović smatra da je Mića izbačen zbog nje i žao joj je što je doprinijela tome: "Žao mi je, ali on nas sve vrijeđa. Hrišćanski je praštati i ja mu opraštam zbog svega što mi je rekao", izjavila je rediteljka. 

I Ivan Marinković rekao je da mu je žao što je Lepi Mića morao da napusti Farmu, ali iako mu je bio dobar prijatelj, smatra da je ova odluka Zadruge opravdana. Mića i Ivan su sve vrijeme provodili zajedno i međusobno se podržavali, a bili su zajedno i kada je vrijeđanje Jelene Golubovič bilo u pitanju, međutim jedan od njih prešao je granicu. 

"Teško mi je što je Mića izbačen. Bili smo dobri prijatelji, ali mislim da je sam doprinio tome. Možda sam i ja kriv što nisam uticao da malo spusti loptu", rekao je Marinković. 

I Zorica Marković podržala je ovu odluku, što je bilo sasvim očekivano jer je Lepi Mića izrekao niz uvrjeda i na njen račun prije samo nekoliko dana: "Mislim da je sinoć baš pretjerao i da je Zadruga dobro postupila", rekla je pjevačica.