Ćazim se javio Ani Nikolić
Ana i Ćazim

Dobila poziv za Beč

Ćazim se javio Ani Nikolić

Iako je prošlo neko vrijeme otkako je svjetlost dana ugledala SMS prepiska između pop pjevačice Ane Nikolić i albanskog biznismena Ćazima Osmanija, strasti između njih dvoje se ne smiruju piše Kurir.

Naprotiv. Kako kaže izvor blizak porodici pjevačice, Ćazim je pre nekoliko dana pozvao Anu da mu se pridruži u Beču , što je pjevačica, zbog unaprijed ugovorenih obaveza, morala da odbije. 

- Ana je promenila broj mobilnog telefona i svela sve kontakte na minimum, ali je sa Ćazimom nastavila da komunicira. Feliks ju je iz austrijske prijestonice sredinom nedjelje pozvao da mu se pridruži, ali je ona ponudu morala da odbije zbog ranije ugovorenih nastupa. Pjevačica je, naime, u petak uveče zbog posla boravila u Hrvatskoj ali je i nekoliko noći pre toga bila poprilično zauzeta - naglašava naš sagovornik. 

Feliks za to vrijeme uživa u Beču, lumpuje s prijateljima i nimalo mu teško ne padaju napisi u srpskim medijima. Kažu da je veoma raspoložen. Da li će mu se pjevačica uskoro pridružiti, kao onomad u Cirihu, tek ćemo da vidimo.

Ona još uvijek ne želi da govori o svom odnosu sa albanskim biznismenom. Da podsjetimo, Ćazimova djevojka je ljetos pretukla pjevačicu u Crnoj Gori, a Nikolićeva u posljednje vreme izbjegava razgovor na ovu temu. Mi smo pokušali da je dobijemo ali nije nam se javila.