Adriana Lima pomaže djeci sa Haitija
Adrijana Lima

Oduševljena projektima fondacije "Sveti Luka"

Adriana Lima pomaže djeci sa Haitija

Adriana Lima pridružila se humanitarnoj organizaciji "Sveti Luka" iz Damfriza u Virdžiniji koja deci bez roditelja i napuštenoj deci pruža osnovne uslove za život, zdravstvenu negu i i mogućnost obrazovanja. Manekenka koja se nalazi na čelu dobrotvornog tima pozvala je svoje fanove da se priključe ovoj akciji prenosi Žena.

- Divnoj djeci sa Haitija i dalje je potrebna vaša pomoć. Pomozite me da formiramo posebne timove za prikupljanje sredstava ili donirajte pomoć ditektno kod fondacije "Sveti Luka" - poručila je Adriana Lima.

Manekenka svoj uticaj u svijetu mode želi da iskorsti kako bi akcija bila uspješna. 

- Volim svoje fanove i presrećna sam kada zajedno menjamo stvari na bolje. Moja najveća Božićna želja je da se pridružite mom timu u ovoj neverovatnoj akciji. Oduševljena sam projektima fondacije "Sveti Luka", na polju zdravstva i obrazovanja - dodala je ona.

Humanitarna akcija traje do 3. decembra. Oni koji se istaknu svojom humanošću dobiće kao nagradu ručak sa Adrianom Limom u Njujorku.

Fondacija "Sveti Luka" pored pružanja pomoći djeci, oraganizuje akcije prikupljanja sredstava za sve ugrožene zajednice na Hiatiju.