Japa otkrio šokantnu istinu: Ja nisam Jelenin dečko, već moj prijatelj!
Japa

Progovorio

Japa otkrio šokantnu istinu: Ja nisam Jelenin dečko, već moj prijatelj!

Japa je nakon izlaska sa "Farme" voditeljki Aleksandri Jeftanović otkrio šokantnu istinu o odnosu sa Jelenom Jovanović.

Kada je Aleksandar Marinković Japa ušao u reality "Farma" gledaoci kraj malih ekrana su mogli da vide zaplet poput onih koje gledamo u španskim serijama.

Japa, koji je inače oženjen, optužio je Jelenu Jovanović da ga je prevarila sa Edinom Škorićem i unio pravi nemir u odnosima na imanju u Lisoviću, a pievačicu optužio da je dno dna i uputio je mnogo ružnih riječi i prozivki.

Nakon što je izbačen iz realityja, voditeljki Aleksandri Jeftanović je otkrio pravu istinu, koja je opet bila veliko iznenađenje.

- Jelena i ja smo samo poslovni partneri, nismo bili u vezi. Mi smo imali dogovor da kada ja uđem na "Farmu", bilo to posle deset, petnaest, trideset dana, da joj prenesem utiske kakav je utisak ostavila napolju i šta misli njen dečko. Ja sam to i uradio, uz malo glume joj prenio utiske - rekao je Japa i prilično iznenadio Aleksandru.

- Sve je bio naš dogovor. Moja žena je znala za sve i dobro je to izgurala - rekao je Japa šokiranoj voditeljki.

Kako je još naveo, Jelenin dečko ne želi da se eksponira i zato do sada nije otkrio svoj identitet, ali je u pitanju čovjek koji mu je prijatelj, da mu je mnogo pomogao, kao i samoj pjevačici.

(Izvor:ALO.rs)