Simonida Vajsu: Seksualno si isfrustriran, imaš tikove!
Simonida

Paklena nedjelja za farmere

Simonida Vajsu: Seksualno si isfrustriran, imaš tikove!

Uzbudljivo veče na imanju u Lisoviću počelo je suđenjem, za koje nisu svi farmeri bili raspoloženi prenosi Plus.

Prvi tuženi bio je Vajs, tužila ga je Simonida.

- Vajs ima tikove i problem sa seksualnom isfrustriranošću! Ima paranoju da mu želim nešto loše, a ne želim. Toliko si paranoičan da se plašiš Zorice Marković! - objašnjavala je Simonida, tuženom i sudiji u čijoj je ulozi bio bivši suprug Goce Tržan, Ivan Marinković.

Zorica Marković se takođe javila se za riječ i obratila tuženom.

- Tuženom želim da se izvinim za temu sinoć. On se izvlači iz paranoje, jer je njegovu paranoju preuzeo njegov prijatelj, Šeki Turković.

Naredna tužba u kojoj je Jelena Jovanović tužila Edina Škorića zbog kupanja u đakuziju i noći provedene sa Marijanom, nije protekla onako kako je zadruga zamislila jer je Jelena Jovanović odbila da učestvuje u igri u čemu je Edin podržao.

Njihovo odbijanje nije našlo na pozitivne reakcije ostalih farmere posebno, Ivana Marinkovića, Romane, Jelene Golubović i Zorice Marković, koji su se potrudili da ih ubijede da nastave sa igrom ali bezuspješno.

Uslijedila je i kazna zadruge - paklena nedjelja, koju niko od farmera nije očekivao, takođe, Jelena Jovanović i Katarina Grujić kažnjene su oduzimanjem nedjeljnih honorara, jer su zajedno boravile u kupatilu, što je po pravilima Farme strogo zabranjeno.