Ana dizala noge u sudnici
Ana Nikolić

Plaši se za život

Ana dizala noge u sudnici

Pjevačica Ana Nikolić juče je u sudu ispričala kako ju je pretukla Manda Popović, nezvanična djevojka Ćazima Osmanija. U želji da što bolje prikaže napad, Nikolićeva je čak i dizala noge na sudijin sto.

- Za dotičnu Mandu Popović nisam čula dok mi 8. avgusta nije slala preteće poruke preko drugarica. U jednoj je napisala: Ukoliko Ana sutra ne napusti Crnu Goru, crijeva će joj se vući ovdje - ispričala je pjevačica, da bi potom prešla na detaljni opis incidenta koji se zbog kontroverznog biznismena Osmanija dogodio prošlog ljeta u hotelu „Maestral” u Pržnu. 

Prema Aninom iskazu, Manda i njena sestra su pokucale, da bi kada je ona otključala nasilno ušle grunuvši je vratima i tom prilikom je udarila glavom o orman. 

- Udarale su me, šutirale i čupale. Kada sam pokušala da vrištim, stavile su mi ruku na usta. Rekle su mi da niko ne može da mi pomogne. Kada sam rekla da ću zvati policiju, odgovorile su mi da će obe biti na slobodi poslije dva sata, a zatim će se vratiti i ošišati me na ćelavo - objašnjavala je uzrujana pjevačica.

Bez komentara Moj klijent ne želi da daje nikakve izjave povodom ovog slučaja - rekao nam je Osmanijev advokat Delibašić.

Prilikom opisa događaja, da bi pokazala kako se Manda bahato ponašala, Nikolićeva je podigla nogu na sudijski sto. Pjevačica je čak oponašala i način na koji priča Popovićeva, a njeno karikiranje izazvalo je smijeh u sudnici. 

Ana je na sudu rekla i da je obezbeđenje hotela ubrzo došlo i isteralo djevojke, ali da su joj naglasili da nije pametno da zove policiju jer je “Manda uticajna i bitna žena u Crnoj Gori”, kao i da su ljudi sa recepcije odbili da pozovu policiju, pa je pjevačica sama to uradila. Nakon toga je otišla u hitnu pomoć, gde su joj konstatovane povrede, za šta je kao dokaz priložila i fotografije i lekarski nalaz. 

Zbog svega što joj se desilo, pjevačica je angažovala privatno obezbjeđenje.

- To sam uradila jer se sada plašim za svoju bezbijednost - rekla je Ana za „Blic”.