Vlasnik restorana uhvatio
Amar Jašarspahić

Skandal u Beču

Vlasnik restorana uhvatio "Zvijezdu Granda" kako seksualno napada maloljetnika!

Kako prenosi Kurir Sani Tulić, vlasnik restorana "Gurman" u Beču, optužio je pobjednika "Zvezda Granda" Amara Jašarspahića da je napastvovao dečaka od 17 godina u toaletu njegovog kluba! Ovu priču potvrđuje i maloljetni M. K. koji je prema vlastitim tvrdnjama bio pjevačeva žrtva 22. novembra kada je gile nastupao u pomenutom lokalu.

- Dok je pjevao Amar je sve vrijeme gledao u mene, namigivao mi i pozdravljao me. Mislio sam da je to neka zajebancija, dok mi on poslije nastupa nije rekao: "ajmo kratko do WC-a zajedno." Meni nije bilo jasno zašto, kad on mene u wc ugura u kabinu. Sav zbunjen upitao sam ga šta to radi, kad on meni: "Pa eto, bi li ti volio da dobiješ 'plejstejšn 4'". U tom trenutku počeo je da skida gaće sa pričom da sam baš sladak. Uhvatio me je za lice i počeo da me miluje i mazi. Vjerovatno je htio da me poljubi. Zgranut, počeo sam da dovikujem: "Upomoć! Upomoć!" Na svu sreću, ušao je vlasnik restorana i čuo me kako vičem da se otvore vrata. Meni je bilo tako nezgodno da ne pomisle ljudi da sam peder - rekao je M. K. 

- Ja sam sasvim slučajno naišao, kad čujem da neko dovikuje: "Upomoć!" Naredio sam da se otvore vrata. Imao sam šta i da vidim - pjevač sa spuštenim gaćama i dječak koji je sav uplašen. Na moje pitanje šta se dešava Amar je vidno zbunjen promrmljao: "Paaaa, ovaj... mi ušli da pišamo". Ne znam šta bi se desilo da nisam naišao. Ne želim ni da pomislim. Bio sam iznenađen, šokiran. sreća, spasao sam dečka - kaže Sani Tulić i dodaje da je pjevač dodirivao i osoblje za zadnjicu i trežio im brojeve telefona. 

Kako navodi M. K, Gile mu se sjutradan obratio na "fejsbuku" objašnjavajući da mu je neprijatno, jer on nije baš tako mislio: 

- Sve te poruke je vidjela djevojka i počela da me ispituje šta se dešava i zašto on meni šalje poruke. Ništa mu ne odgovaram i šta da mu odgovorim. 

Tulić tvrdi: Gile bio pijan, možda i drogiran!

Tulić kaže da je pjevač bio i pod uticajem narkotika. 

- Totalno sam nezadovoljan nastupom. Ostavio je publiku bez pozdrava i pobjegao sa bine, iako su fanovi željeli da im ispuni bar još koju želju. Bio je vidno pijan, možda i pod uticajem narkotika. Ko će ga znati?