Glumci serije
"Bolji život"

Tužba podignuta i još traje

Glumci serije "Bolji život" prinuđeni da tužbom dobiju honorare!

Glumci Boljeg života stalno vode rat sa RTS-om, koji godinama reprizira čuvenu sagu o Popadićima! Posljednju "pobjedu" nad javnim servisom izvojevala je Snežana Savić, alijas fatalna Nina Andrejević iz serije.

Postala je praksa da se mjesec dana po završetku emitovanja automatski podigne tužba i na taj način naplaćuje honorar - kaže Boris Komnenić i dodaje da pomenuta "rutina" ne priliči javnom servisu. Snežana Savić naplatila 600.000 dinara nedavno na ime zaostalih honorara iz serije. Ona kaže da voli RTS i da veoma žali jer je morala sudskim putem da naplati svoje pošteno zarađene pare piše Alo.rs.

- RTS smatram svojom drugom kućom. Imala sam sreće da dobijem samo dio honorara. Ne volim da se tužakam i žao mi je što sam na taj način morala da ispunim svoja prava - kaže Savićeva.

Boris Komnenić, čuveni Saša Popadić iz serije, kaže da tužbe nisu ništa čudno i da je postala rutina da se do honorara dolazi sudskim putem. 

- Tužba još traje. Postala je praksa da se mjesec dana po završetku emitovanja automatski podigne tužba i na taj način naplaćuje honorar - kaže Komnenić i dodaje da pomenuta "rutina" ne priliči javnom servisu. Dragan Bjelogrlić, Boba Popadić iz serije, da se sada pomalo popravila situacija na RTS-u. 

Glava kuće Dragiša Giga Popadić, odnosno legendarni glumac Marko Nikolić nije želio da komentariše posljednje tužbe, ali je u januaru poručio da će od Javnog servisa utjerati posljednji dinar koji mu duguju.

- Pa tako ćemo. Ćeraćemo se još - poručio je Giga.