Stanija: Rasijana sam, zato sam imala udes!
Ilustracija

Treba da uspori tempo života

Stanija: Rasijana sam, zato sam imala udes!

Taman što je stavila tačku na svoju vezu sa Filipom Panajotovićem i riješila da se posveti fakultetu, Stanija Dobrojević je doživjela saobraćajnu nezgodu u srijedu po podne, kada je svojim automobilom udarila u kamion, a kako je za „Alo!” rekla, u tom trenutku je bila van sebe.

Pored toga što se u prvom trenutku veoma uplašila, starleta tvrdi da je ovo upozorenje i da treba da uspori tempo života.

- Ja sam okej, hvala bogu ništa mi nije. Podletjela sam pod kamion koji je zakočio, otišla sam u emisiju, bila sam van sebe. Moja porodica je mnogo više zabrinuta i samo žele da dođem kući i da usporim tempo života. Ovo je malo upozorenje za to. Previše brzo živim, na sto strana jurim. Sada samo hoću da isključim telefon i budem kod kuće, učim, gledam televiziju i budem mirna - izjavila je Dobrojevićeva za naš list i dodala da ne zna koliko će je koštati popravka automobila.

- Moram da mijenjam haubu, jedan far i plastiku na automobilu, a koliko će ta šteta koštati još uvijek ne znam - kaže poznata starleta.

Podsjećanja radi, Stanija Dobrojević je u srijedu pre emitovanja emisije „Priča se, piše se” na Televiziji „Pink” udarila u kamion, ali je na vrijeme stigla u studio, gdje je, između ostalog, pričala o vezi sa Filipom Panajotovićem.

- Jesam, stvarno sam raskinula sa Filipom. Teško je kad se dvoje ljudi rastavi ili kada se posvađaju, a mediji odmah nagrnu, ne možeš ništa da sakriješ. Ne znam zašto svi misle da je ovo trik. Vezu sam uvijek čuvala samo za sebe. Nažalost, na farmi je bilo sve otvoreno. Filip je izgubio moje povjerenje samim tim što je sve pustio u medije, a dogovorili smo se da to ostane među nama. Razočarao me je svojim postupcima. Gledali ste ovo sad, vjerujte, sad mi je ovdje mnogo gore. Mnogo stvari sam morala na svojim leđima da nosim - pričala je Stanija o svojoj bivšoj ljubavi Filipu Panajotoviću.

Filip: Stanija me ponižava!

Dok je Stanija Dobrojević gostovala u emisiji „Priča se, piše se”, Filip Panajotović je na društvonoj mreži Tviter napisao kako ne može da vjeruje šta starleta izjavljuje, kao i da je bolje da ispriča šta se stvarno dešavalo. Kako bismo saznali šta je ovim komentarima želio da postigne, pozvali smo ga, a maneken nam je rekao:

Stanija se nije lijepo ponijela u emisiji i morao sam da napišem da ako već iznosi stvari iz našeg privatnog života, vezano za interfon, onda neka kaže da smo pričali cijelo veče, a ne da mene ponizi u tome. Inače, znam da je burno reagovala na neka pitanja zato što su joj pustili našu najgoru svađu sa farme u trenucima kada nismo zajedno. Vidjećemo šta će dalje biti. Sve je otišlo predaleko i dozvolili smo da se čitava nacija miješa u našu vezu. - izjavio je za „Alo!” Filip.