Demi Lovato: Ni pola sata nisam mogla bez kokaina
Demi Lovato

Shvatila u kojem joj pravcu ide život

Demi Lovato: Ni pola sata nisam mogla bez kokaina

Pjevačica Demi Lovato, kojoj ima samo 21 godinu, u iskrenoj ispovijesti otkrila je da je bila zavisna o kokainu i alkoholu.

Iako uživa u slavi, s novom pjesmom i kao desna ruka Sajmona Kauela u "X faktoru", pjevačica Demi Lovato u prošlosti nije bila baš cvjetić.Demi, kojoj je tek 21 godina, u iskrenoj ispovijesti otkrila je da je bila zavisna o kokainu i alkoholu prenosi večernji.hr

– To je nešto o čemu nisam govorila, ali nosila sam drogu svuda sa sobom. Nisam mogla preživjeti ni pola sata bez kokaina i nosila bih ga sa sobom čak i u avion – otkrila je pjevačica koja je karijeru počela još kao glumica u serijama za djecu.

– Prokrijumčarila bih ga u avion, a onda bih čekala da svi u prvom razredu zaspu. Otišla bih u toalet i drogirala se. Bila sam odlična u manipulaciji drugim ljudima – kaže Demi.

Prvi korak ozdravljenju bio joj je kad je shvatila u kojem pravcu joj ide život.

– Išla sam sama na aerodrom s bocom sprajta koja je bila napunjena votkom, a bilo je tek 9 sati ujutro. Imala sam svu pomoć svijeta, a nisam je htjela. Kad sam shvatila da sam sama i da to više nije samo zabava, odlučila sam da se sredim – ispričala je glumica koja je 2011. počela da se liječi od zavisnosti.