Zorica Marković maltretirala Jelenu Golubović!
Zorica Marković

Bez granica vrijeđala rediteljku

Zorica Marković maltretirala Jelenu Golubović!

Iako je rekla da Jelenu Golubović više neće "uzimati u usta", Zorica Marković je sama sebe demantovala, pa zbog rediteljke u 5 sati ujutru napravila haos i razbudila sve farmere. Zorica Marković je bila potpuno van sebe prenosi Svet plus.

Nju je iznervirala, a ko drugi, do Jelena Golubović. Naime, rediteljka je šaputala sa Ekremom Jevrićem, pa probudila folkerku, koja je odlučila da ukoliko već ne može ona da spava, neće niko!

"Jadnice, idi se operi jednom, smrdiš šugo šugava", vrijeđala je Zorica, te se nije dala zaustaviti. "Nemoj da se primičeš, smrdi ti iz usta", govorila je ona, a Golubovićeva joj je uzvratila riječima: "A to ti nije smetalo kad si me 90 dana grlila i ljubila i govorila kako sam ja pobjednik!"

"Bilo mi te je žao, ali sada znam kakav si folirant", odgovorila je Markovićeva.

Onda je u jednom momentu Zorica prosula vodu po Ekremovom krevetu, gdje se odvijala cijela ta situacija, pa kad su to ostali farmeri primijetili, ona se branila da nije prosula vodu, nego se to Jelena Golubović upiškila. 

"Nisam ja, to je ona uradila! Ona piša gdje stigne", govorila je Zorica, iako je Ekrem tvrdio da je vidio da je folkerka držala flašicu vode u rukama.  

Zorica je nastavila da vrijeđa rediteljku. "Vidi kakva su ti šlogirana usta, jado jedna", kazala je, pa u cijelu priču umiješala i Čupu Kalača. "Čak te je i Čupa drvoseča odj***o! Sve si uradila... je***a se, skinula se, sr**a, a sad miniraš ljude! E pa mene nećeš navući, nećeš me isprovocirati! 

Čupa te je upotrijebio da ne bi onanisao, ali napolju ima novu ribicu! Znaš kakvu je plavušu našao, rekli su mi muzičari", nije se dala zaustaviti folkerka. 

"Govorila si Čupi da mu je mali... tebi ni od magarca ne može da bude dovoljno velik... kad smo išli da muzemo kravu, samo si u magarca gledala... zato i ideš tamo", vrijeđala je Zorica, a Jelena je odgovarala pjesmicom: "Ma, me, mi, mo, mu, Zorica je propalica!"