Lukas prijetio Saši Mirkoviću i njegovoj djeci!
Aca Lukas

U policiji zbog sukoba

Lukas prijetio Saši Mirkoviću i njegovoj djeci!

Sada mi je dosta svega! Sada ćeš da vidiš i da me zapamtiš! Smrade! Gov... - pisalo je u SMS-ovima koje je folk pjevač Aca Lukas poslao svom menadžeru Saši Mirkoviću. Poslije toga je telefonom prijetio Mirkovićevoj djeci i psovao ih prenosi Blic.

Sve prijetnje su u krivičnoj prijavi koju je Mirković podnio protiv Lukasa, zbog čega je pjevač pozvan da da izjavu zaječarskoj policiji.

Poslovne nesuglasice Saše Mirkovića i Aleksandra Vuksanovića, poznatijeg kao Aca Lukas, traju od početka novembra. Pjevač je menadžeru poslao niz poruka od 17. do 27. novembra, iz kojih je jasno da je bijesan zbog tekstova koji su objavljeni u tabloidima, a ubijeđen je da su potekli od njegovog menadžera Mirkovića. 

“Lažove. Znam da je sve to tvoje maslo. Sada ćeš da vidiš šta ja umijem”, napisao je Lukas u jednoj poruci. 

Najteže prijetnje, kako je Mirković naveo u prijavi podnijetoj policiji u Zaječaru, Lukas je uputio 4. decembra u telefonskom razgovoru. Saša Mirković je sjedio u restoranu u Novom Beogradu, a kada je Lukas počeo da prijeti, Mirković je uključio spikerfon kako bi sve čuli njegovi prijatelji za stolom. Upravo jedan od njih posvjedočio je u zaječarskoj policiji da je Lukas psovao i vrijeđao Mirkovića, ali i prijetio njegovoj djeci.

Pošto je u trenutku podnošenja prijave pjevač Aca Lukas bio na turneji u Americi, u policiju je otišao u ponedeljak, 16. decembra. On je u policiji saslušan u svojstvu građanina i nakon izjave otišao je kući. 

„Nisam prijetio Mirkoviću. Nisam takav čovjek. Ja nisam nasilnik. Nikada niko protiv mene nije podnio prijavu za prijetnje. Istina je da sam ga zvao i da smo se dopisivali, ali sve je on to pogrešno shvatio. U životu ne bih ugrozio nečiju sigurnost. To što je između nas, biće riješeno, mi ćemo se raskusurati i niko neće nikom ostati dužan“, rekao je pjevač, nakon čega je potpisao zapisnik.