Pogledajte tajnu savršenog tijela Adriane Lime
Adriana Lima

Izgled anđela

Pogledajte tajnu savršenog tijela Adriane Lime

Adriana Lima jedna je od vodećih anđela američkog brenda Victoria's Secret koja svoj izgled kojim obara s nogu, osim genetici, prepisuje i redovnom vježbanju.

Majka dvije ćerke trenutno odmara sa porodicom u Floridi, a za porodičnu šetnju je odabrala ležernu kombinaciju bijelih pantalona i običnu majcu. Iako su njene poznate obline bile potpuno skrivene, ova ljepotica i u dnevnoj kombinaciji izgleda jednako atraktivno kao i na pisti na kojoj se pretvara u najseksi ženu svijeta.

No osim Latino gena koji su joj podarili prekrasno lice, gustu kosu, prodorno plave oči i duge, vitke noge za njezin savršen izgled zaslužna je i disciplina, piše Zadovoljna.

Besprekorna figura koja joj donosi zaradu od 6 miliona eura godišnje, kako je nedavno otkrila sama Lima, rezultat je svakodnevnog vježbanja. S obzirom na majčinske obaveze, pripreme za pistu svakodnevno odrađuje u dvorani, ali i u vlastitom dnevnom boravku, a trening kojim upošljava sve mišiće tijela je miks kickboxinga i preskakanja konopa.

U saradnji s trenerom, Adriana je demonstrirala kako izgleda njezin trening, a imate li volje i želje pogledajte video i odradite ga i sami.