Leontina: Takmičarke
Leontina

Pretjerano?

Leontina: Takmičarke "X Faktora" bolje pjevaju od Moje tri! (VIDEO)

U večerašnjoj epizodi “X Factora” u specijalnom dijelu takmičenja “kuće sudija”, Željko Joksimović i Kristina Kovač ugostiće kandidate u svojim domovima, dok će im u izboru finalista pomoći i specijalni gosti – Toni Cetinski i Leontina Vukomanović prenosi Telegraf.

Kristina je u svoju kuću pozvala prijateljicu Leontinu, koja joj je olakšala u proceni talenata grupa. Nakon što je saslušala izvanredne ženske vokale iz Kristinine grupe, Vukomanovićeva je prokomentarisala da mnogo bolje pjevaju od nekadašnjih finalistkinja muzičkog takmičenja “Prvi glas Srbije“, Sare Jovanović, Mirne Radulović i Nevene Božović. Njih četiri mnogo bolje zvuče za mjesec dana, nego “Moje tri” za cio šou! – kroz smijeh je rekla Leontina.

Budući da su prethodne epizode “X Factora” obilježile brojne varnice između žirija i kandidata, ovaj video na koji smo naleteli na internetu samo ide u prilog neslaganjuima, i biće interesantno vidjeti da li će ovaj procureli klip biti prikazan u večerašnjoj epizodi u 21:15 na “Pinku”.