Vesna Rivas: Vendi, tebi su gurali bajonete među noge
Vesna i Vendi

Osule jedna po drugoj

Vesna Rivas: Vendi, tebi su gurali bajonete među noge

Kako prenosi Kurir Vesna Vukelić Vendi je u emisiji „Luda kuća“ na televiziji Hepi sručila lavinu uvreda na Vesnu Rivas, ali joj ova nije ostala dužna, pa je i ona nju pošteno počastila sočnim prozivkama.

Kako bi postigao da mu emisija bude šokantna, voditelj Dejan Stanković pokušao je da spoji dvije ljute rivalke, koje su kod njega gostovale zajedno s Ivanom Gavrilovićem, te da ih privoli na pomirenje, ali se ubrzo ipak sve otelo kontroli. 

- Vesna Rivas je genetska greška na DNK navoju - počela je Vendi s uvredama.

Ni Rivasovoj nije trebalo mnogo da se nadoveže s prozivkama, pa je, uz komentar da se Vendi zbog njenog dolaska na TV Hepi tresu ruke, rekla: 

- Vendi je pjevala na Ravnoj gori, a gurali su joj bajonete među noge. Miješala je vojnicima, a sad je toliko ostarila da ne može više ni jeftine porniće da snima kao nekad.

U jednom trenutku Ivan Gavrilović skočio je na voditelja i gurnuo ga jer se naljutio što je Rivasova vrijeđala njegovu drugaricu Vendi. 

- Mislio sam da će se pomiriti u emisiji - pravdao se Dejan Stanković. Vendi je poslije svađe napustila studio, kad je Rivasova zapjevala svoju numeru.