Kloi Kardašijan: Majka me tjerala da operišem nos sa 9 godina!
kloi Kardašijan

Šokantno

Kloi Kardašijan: Majka me tjerala da operišem nos sa 9 godina!

Kako prenose Novosti online sestra Kim Kardašijan i rijaliti zvijezda za britanski Kosmopoliten rekla da je majka Kris Džener htjela da je pošalje na estetski zahvat dok je bila dijete

Sestra starlete Kim Kardašijan progovorila je prvi put od kako je objavljeno da se, poslije četiri godine braka, razvodi od košarkaša Lamara Odoma. U razgovoru sa britanski Kosmopoliten 29 godina stara Kloi pozirala je u novom izdanju, sa 13 kilograma manje i iznijela šokantan podatak iz djetinjstva: majka ju je, kao devetogodišnju djevojčicu, terala da ide na operaciju nosa! 

Priznajući da je uzbuđena zbog završetka 2013. godine i zaključila da se raduje novom početku, Kloi je rekla da je bila izuzetno povrijeđena kada je saznala da Kris Džener, koja je veliki pobornik estetske hirurgije, zeli da je pošalje na zahvat. 

- Drago mi je što to nisam nikada učinila. Ponosna sam na svoj gubitak kilograma i na to što nisam podlegla plastičnim operacijama. Nisam protiv njih, jednog dana ću vjerovatno nešto da operisem, ali sada sam prihvatila svoje nesavršenosti i pored njih mogu da budem srećna i uživam u životu.