Severina: Noć u Splendidu je bila tako dirljiva
Seve

Doček Nove godine u bečićkom hotelu

Severina: Noć u Splendidu je bila tako dirljiva

Regionalna pop zvezda oduševila sve one koji su izdvojili baslonslovnu sumu novca da bi uživali u njenom nastupu u popularnom bečićkom hotel

Regionalna pop zvezda oduševila sve one koji su izdvojili baslonslovnu sumu novca da bi uživali u njenom nastupu u popularnom bečićkom hotel, javio je magazin Story.

Pjevačica Severina Vučković nastupila je u novogodišnjoj noći u prelijepoj dvorani hotela Splendid u Bečićima. Ovaj intimno uređeni prostor u potpunosti je prilagođen njenom višesatnom performansu koji je obilovao baladama.

- Srećna Nova godina, volim vas – uzviknula je Seve sa bine nakon čega je počela da niže nove i stare hitove. U Splendid su zbog njenog nastupa stigle i brojne poznate ličnosti iz Hrvstake među kojima je bila i supruga košarkaša Dina Rađe, prelijepa Viktorija Rađa. Atraktivna Seve na istom mjestu nastupa i u repriznoj noći.

Prekrasna Severina u uskoj glamuroznoj haljini pokazala je savršenu liniju i poslala poljubac svojoj publici. Naime, Severina je za proslavu ulaska u 2014. godinu pjevala u Budvi, a nije zaboravila ni svoje fanove koji tu večer nisu bili s njom.Uz objavljenu fotografiju Severina je obožavateljima poručila koliko ih voli te im čestitala Novu godinu.

Sudeći prema odličnom izgledu, Severina se na dočeku u Crnoj Gori lijepo provela. Glamuroznu kombinaciju koja ističe njezinu siluetu začinila je crvenim ružem i lakom. Inače Severina ovih dana na Facebook često stavlja svoje luksuzne kombinacije, a obožavatelji joj uzvraćaju pozitivnim komentarima.

Vjerujemo kako će ju dirnuti i onaj jedne obožavateljice koja je napisala kako je ljepša nego ikada, simpatična, uspješna, pjeva mrak, kako bi Rozga rekla, 'Žena, majka, kraljica'.