Zorana Pavić doživjela infarkt!
Zorana Pavić

Lakši srčani udar

Zorana Pavić doživjela infarkt!

Kako prenosi Informer pjevačica je osjetila ošte bolove u grudima i odmah pozvala drugaricu koja ju je odvezla u jednu privatnu kliniku gdje je ustanovljeno je da ima lakši srčani udar.

- Zorana se već neko vrijeme bliskim prijateljima žalila na tahikardiju ali je vjerovala da nije riječ ni o čemu ozbiljnom. Nekoliko dana pred Novu godinu osjetila je oštre bolove u grudima i odmah pozvala drugaricu koja ju je odvezla u jednu privatnu kliniku. Pjevačica je odmah smještena u koronarnu jedinicu i ustanovljeno je da ima lakši srčani udar. Ukazana joj je pomoć i prepisana terapija, a poslije nekoliko dana opservacije puštena je na kućno lečenje - priča dobro obaviješteni izvor.

On dodaje da se pjevačica sada mnogo bolje osjeća:

- Ljekari su joj preporučili mirovanje, što joj je voma teško palo jer je u posljednje vrijeme okupirana brojnim poslovnim obavezama. Zahvaljujući svom veselom duhu odlično je podnijela sve što ju je snašlo i riješila da se odmah vrati svojim uobičajenim poslovima.

Zorana je potvrdila da je prije nekoliko dana imala infarkt i da nije zabrinuta za soje zdravlje.

- Ma hajte, ništa strašno. Izdržalo je moje srce i gore stvari od jednog infarkta rekla je Zorana i dodala da se sada mnogo bolje osjeća kao i da se već vratila svojim svakodnevnim aktivnostima.