Jelena: Praznici su tužni bez mame
Jelena Jovanović

U šumi brala badnjake

Jelena: Praznici su tužni bez mame

Finalistkinja “Farme” Jelena Jovanović trudi se da predstojeće praznike dočeka u što boljem raspoloženju iako osjeća duboku tugu zbog majke, koju je izgubila prije nekoliko mjeseci. Ekipa Alo.rs. zatekla je ovu pjevačicu i glumicu kako u Miljakovačkoj šumi bere badnjak. Iako smo očekivali da će badnjak kupiti na nekoj od obližnjih tezgi, Jelena je odlučila da u šumi ubere najbolji, u čemu su joj pomogli brat Saša i najbolji drug Milan.

- Za sada nemam volju da slavim praznike jer oni više nemaju istu draž kao kada je mama bila živa. Ona je bila zadužena za prazničnu trpezu i pravljenje česnice. Međutim, ukoliko brat poželjeli da slavimo, potrudiću se da spremim sve kako je to i ona radila. Sjećam se da sam uvijek ja izvlačila novčić iz česnice, što me je posebno radovalo - kaže Jelena.

 Zbog umora koji još uvijek osjeća zbog učešća u rijalitiju, potrudiće se da se što više odmara tokom praznika.

- Vidjećemo samo ko će me uspavati - brat ili Edin Škorić. Ko god to bude, neću se buniti jer su mi oni najvažniji - kaže Jelena. 

Ona ističe da je njena ljubav sa sportistom, koja je planula u Lisoviću, jača otkad su izašli i da jedva čeka da upozna njegovu djecu. 

- Mnogo sam slušala o njima, podržavam Edina u želji da više vremena provodi sa njima jer ih se baš uželio. Vrlo dobro znam koliko je neraskidiva veza i ljubav između roditelja i djece. Kada nije sa njima, drago mi je što svaki slobodan trenutak koristi kako bi bio sa mnom - kaže Jelena i dodaje da će sa dečkom uskoro otići na odmor: 

- Već smo se dogovorili da će to biti neka egzotična destinacija. Moja želja je bila samo da bude toplo i pored mora, a Edinu prepuštam da odabere destinaciju. Jedva čekam, jer mi poslije rijalitija zaista treba odmor.