Bijonse: Sada sam slobodna da izrazim svoju seksualnost
Bijonse

Nije se osjećala prijatno

Bijonse: Sada sam slobodna da izrazim svoju seksualnost

Pop pjevačica Bijonse izjavila je kako osjeća da je napokon zaradila pravo da izrazi svoju seksualnost kao i da ju je uloga uzora "gušila"piše Tanjug.

Bijonse je u dokumentarcu o snimanju svog novog albuma koji je iznenada objavila 13. decembra, rekla da sada može da izrazi svaku svoju stranu. 

- Sada sam u 30im i ona djeca koja su odrastala slušajući me su sada odrasli ljudi. Uvijek sam smatrala da je moja obaveza da budem svjesna te djece i njihovih roditelja - rekla je ona. 

- Osjećala sam se kako me to guši u uvijek sam smatrala da ne smijem sve da izrazim. Toliko stvari sam uradila u svom životu i karijeri i sada osjećam da sam zaradila pravo da budem ja i izrazim bilo koju i svaku stranu sebi - pojasnila je Bijose. 

Predstavljajući spot za numeru "Rocket" gdje leži na krevetu u donjem vešu, pjevačica je rekla da ranije to ne bi mogla da uradi. "Ne bih se osjećala prijatno. Previše bih prinula šta će ljudi reći, ali sada sam srušila taj zid". 

Bijonse je nedavno otkrila da je za novi album "Beyonce" napisala više od 80 pjesama a nedavno se našla na udaru kritika zbog korišćenja snimka nesreće šatla "Čelendžer".